EGGER Gebze 25. Yılını Kutluyor!

BİZDEN HABERLER
17 Kasım 2022
EGGER Gebze 25. Yılını Kutluyor!

“EGGER ile geleceğe güvenle” mottosuyla 25. Yılını kutlayan EGGER Gebze çalışanları pandemi tedbirleri kapsamında bu yılki  toplantılarını dijital platform üzerinden canlı yayın ile gerçekleştirdi. Etkinlik sırasında fabrikada bulunan arkadaşlarımız için de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak açık havada bir alan organize edildi.

Hibrit bir şekilde gerçekleşen etkinlikte hem ekranları başında, hem de etkinlik alanında yer alan arkadaşlarımızla ünlü sunucu  Kadir Çöpdermir’in moderatörlüğünde oldukça keyifli vakit geçirdik. Yöneticilerimiz Vitali Behar, Ender Çelebi, Yüksel Vural ve Florin Solcan iyi dileklerini ve teşekkürlerini ileten samimi konuşmalar yaptılar, eş zamanlı olarak Özgür Ozan, Aylin Kontente ve Ferdi Akarnur’un bizler için hazırlamış olduğu skeçleri izleyerek eğlenceli vakit geçirdik. 25. Yıl’a özel gerçekleştirilen çekilişimizde  ise bir birinden keyifli hediyelere sahip olan arkadaşlarımızla keyifli bir kutlama yaptık.

Geride bıraktığımız 25 yılın ve eğlenceli aktivitemizin mutluluğuyla hep birlikte “EGGER ile geleceğe güvenle” diyerek, daha nice güzel ve başarılı yıllara imza atmak dileğiyle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kadir Çöpdemir’in moderatörlüğünde keyifli ve eğleneceli dakikalar yaşandı.

EGGER Gebze 25. yılını kutladı.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

ROMA 2022 Koleksiyonu
BİZDEN HABERLER
06 Eylül 2022

ROMA 2022 Koleksiyonu

Devamını Oku
EGGER Arama Kurtarma Ekibi Her Koşulda Yardıma Hazır!
BİZDEN HABERLER
16 Ocak 2024

EGGER Arama Kurtarma Ekibi Her Koşulda Yardıma Hazır!

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam