INTERMOB 2022’de EGGER Gücü ile ROMA Rüzgarı

FUARLAR
04 Ekim 2022
INTERMOB 2022’de EGGER Gücü ile ROMA Rüzgarı

EGGER Türkiye, 22-26 Ekim tarihlerinde TÜYAP İstanbul’da gerçekleşecek INTERMOB Fuarı’nda ROMA Kenar Bantları markasını vitrine çıkarıyor. ROMA markası, yeni hizmet ve ürünlerini EGGER standında kullanıcısı ile buluşturuyor.

Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu’nun lider, dünyanın en büyük 3. kenar bandı üreticisi EGGER Türkiye, sektöre ilham veren ROMA Kenar Bantları markasını kullanıcısıyla buluşturmaya devam ediyor. ROMA Kenar Bantları, sektörün en önemli fuarlarından biri olan INTERMOB 2022’de ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesi ile EGGER standında yer almaya hazırlanıyor.

INTERMOB 2022’de EGGER gücü ile ROMA rüzgarı esecek

ROMA Kenar Bantları, her yıl olduğu gibi bu yıl da INTERMOB Fuarı’nda yerini alıyor. Ahşap bazlı çözümlerin uzmanı EGGER Grup bünyesinde faaliyetlerine devam eden ROMA, 7. Salon 712 numaralı EGGER standında tüketicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

22-26 Ekim 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan INTERMOB Fuarı’nda sektörle buluşmayı hedefleyen ROMA, mobilya endüstrisinde mükemmel uyuma olanak tanıyan ürün çeşitliliği ve hizmetleriyle vitrine çıkacak. 2022 Renkleri, Dekoratif Metal Koleksiyonu, Kontrast Ürünler, ROMABOND profesyonel ve pratik yapıştırma çözümleri gibi öne çıkan ürün kategorilerinin yanı sıra yeni nesil lazer kenar bantlarını da beğeniye sunacak.

ROMA’da yenilikler dikkat çekecek

Tüm dünyada yaşanan teknolojik yenilikler, pandemi ardından hissedilen “yeni normal” düzeni, ekonomik dalgalanmalar, kuşaklar arası geçişler gibi çeşitli dönüşümler, yeni bakış açıları ve yaşam tarzlarının doğmasında da etkisini gösteriyor.

Dönüşümün etkileri, birçok unsura nüfuz ediyor. Bu durumun yeni tasarım eğilimlerine yönelimi ortaya çıkararak mobilya sektörüne de yansıdığı, sektörde meydana gelen farklı taleplerle izlenebiliyor. ROMA Kenar Bantları, gelişim odaklı ürün ve hizmet anlayışıyla, ortaya çıkan taleplere cevap vererek, detaydan bütüne kusursuzluk arayan tasarımlara hem mükemmel uyumlu hem de sınırsız kombinasyon sunan çözümleri ile sektöre yenilik sunmaya devam ediyor.

ROMA Kenar Bantları, yeni dönemde ürün çeşitliliği, teknolojileri ve hizmet çözümlerinde sunduğu  yeniliklerini, INTERMOB Fuarı’nda iş ortaklarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Kenar bandında ürün kalitesi, çeşitlilik ve çözüm odaklı hizmetin adresi ROMA

EGGER Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Vitali Behar, “İlham veren dekorasyon öncülerinden olmanın yolu sürekli keşfetmektir. Biz, bu anlayış ile sektöre değer katan çözümler geliştiriyor; müşterilerimize ürün kalitesi, çeşitlilik ve çözüm odaklı hizmetler sunuyoruz. Her zaman olduğu gibi bu sene de gerek ürün yelpazemizde gerekse hizmet alanlarımızda günün dinamiklerine uyum sağlayacak birçok yenilik yaptık. Bu sene ise geçen yıllardan farklı olarak, EGGER kimliğimizle yer alacağımız INTERMOB Fuarı’nda tüm yeniliklerimizi iş ortaklarımızla paylaşmak için heyecanlıyız. ” sözlerini kaydetti.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Kenar Bandında Lider Güç Olarak INTERMOB Fuarı’nda Yeni Ürün Ve Hizmetlerimizi Sergiledik
FUARLAR
12 Ekim 2023

Kenar Bandında Lider Güç Olarak INTERMOB Fuarı’nda Yeni Ürün Ve Hizmetlerimizi Sergiledik

Devamını Oku
“Dönüşüm” temamızla Intermob 2021’i geride bıraktık.
FUARLAR
07 Şubat 2022

“Dönüşüm” temamızla Intermob 2021’i geride bıraktık.

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam