İntermob 2025’i başarıyla tamamladık!

BİZDEN HABERLER
10 Ekim 2025
İntermob 2025’i başarıyla tamamladık!

25 – 28 Eylül 2025 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İntermob 2025 fuarını başarıyla tamamladık. Mobilya yan sanayi, aksesuar, orman ürünleri ve ahşap teknolojileri alanında sektörün en önemli buluşmalarından biri olan İntermob, bu yıl da binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

EGGER Türkiye olarak, ROMA Kenar Bantları ve ROMABOND markalarımızla birlikte, standımızda geniş dekor ve yüzey çeşitliliğimizi, inovatif çözümlerimizi ve tasarım vizyonumuzu ziyaretçilerimizle paylaştık.

Stant konseptimizde, “Inspire. Grow. Create.” mottosu altında EGGER Grup’un global vizyonunu yansıttık. Bu motto, aslında grubumuzun felsefesini de yansıtıyor: Yaratıcı çözümlerin temeli olarak ilham, sürdürülebilir büyüme yoluyla gelişim ve yeni bakış açılarının tasarlanması. Fuar boyunca estetik, kalite ve inovasyonu bir araya getiren bütünsel çözümlerimizi öne çıkardık. Yeni nesil teknolojilerin, stillerin ve sürdürülebilir ürünlerin sektörle buluştuğu bu fuarda, ilham veren ürünlerimizle gelecek mobilya tasarımına dair yeni bakış açıları sunduk.

Detayda lider güç.

30. yılımıza yaklaşan kenar bandı markamız ile detaylarda gizli estetiğin tasarıma kattığı değeri “Detayda lider güç.” söylemimizle öne çıkardık. Global gücümüzle sektörde lider konumumuzu koruyor, detaylarda fark yaratmaya devam ediyoruz.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

EGGER Gebze 25. Yılını Kutluyor!
BİZDEN HABERLER
17 Kasım 2022

EGGER Gebze 25. Yılını Kutluyor!

Devamını Oku
Yarı Yıl Sonuçlarımız Açıklandı
BİZDEN HABERLER
31 Ocak 2023

Yarı Yıl Sonuçlarımız Açıklandı

Devamını Oku