INTERMOB Fuarı’na “Yenilenme Zamanı” mottomuzla katıldık

BİZDEN HABERLER
10 Kasım 2022
INTERMOB Fuarı’na “Yenilenme Zamanı” mottomuzla katıldık

22-26 Ekim tarihlerinde TÜYAP İstanbul’da gerçekleşen INTERMOB Fuarı’nda ROMA markamızı vitrine çıkararak, ROMA’nın yeni hizmet ve ürünlerini “Yenilenme Zamanı” konsepti altında sektör ile buluşturduk.

Global konjoktürde yaşanan çeşitli değişimler, yeni bakış açıları ve yaşam tarzlarının doğmasında da etkisini gösteriyor.

Dijitalleşmeyle bireyler arasında anlamlı bağlantıların kurulmaya çalışılması, küreselleşmenin yerel olanaklarla sağlıklı bir dengeye oturtulması, niteliklerin hayatı daha iyi hale getirmesi ve birleştirici bir öğe olarak sürdürülebilir iş süreçleri gibi başlıklar gün geçtikçe daha da değerli hale geliyor. ROMA markamız ile yenilenme adımlarını bu doğrultuda, günümüzün trendlerini görerek atıyoruz.

Kenar bandı sektörünün geneline baktığımızda, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine yönelik gelenekselden dijitale çok çeşitli hizmet gereksinimi olduğunu görüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi biz, ROMA Kenar Bantları markamızla, salt yüksek standartlarda kaliteye sahip ürün çeşitliliği sunmakla kalmıyor, sektör için hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu kapsamda, dijital dönüşüm adımları çerçevesinde web sitemizi ve Kenarbandı Sihirbazı mobil uygulamamızı tamamen yeniledik. myEGGER Müşteri Portalımız, Bant Servis hizmetimiz, stoklu ve ara ölçülerde hızlı teslimat gibi çok yönlü çözümlerimizin yanı sıra ROMA Akademi gibi projelerimizle de sürekli yenilenerek paydaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. INTERMOB Fuarı’nda bu gibi hizmet çözümlerimize ek olarak yeni koleksiyonlarımız, yeni ürün çalışmalarımız, lazer kenar bantları ve dijital baskı teknolojilerimiz gibi sektörde öne çıkan ve ses getiren ürünlerimizi de paydaşlarımızla buluşturduk. Son derece olumlu geri bildirimler aldığımız tüm ürün ve hizmet çözümlerimiz ile global standartlarda gelişerek büyümeye devam edeceğiz.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Sürdürülebilir Başarımızı Koruyoruz
BİZDEN HABERLER
06 Şubat 2023

Sürdürülebilir Başarımızı Koruyoruz

Devamını Oku
EGGER Arama Kurtarma Ekibi Her Koşulda Yardıma Hazır!
BİZDEN HABERLER
16 Ocak 2024

EGGER Arama Kurtarma Ekibi Her Koşulda Yardıma Hazır!

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam