Dekoratif Metal Koleksiyonu ile Tasarımlar Işıltı Kazanıyor

İLHAM KAYNAĞI
14 Eylül 2022
Dekoratif Metal Koleksiyonu ile Tasarımlar Işıltı Kazanıyor

Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu'nun lider, dünyanın en büyük 3.kenarbandı üreticisi olarak, Dekoratif Kenarbantları Koleksiyonu’muzu kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz.

“Dekoratif Metal” adını verdiğimiz, yeni  renk ve tasarımlara sahip kenarbantlarımızı  ürün  grubumuza ekledik.  Detaylarla zenginleştirilen mobilya tasarımlarında, alışılmışın dışında farklı kullanımlarla yer bulan, yeni bir yorum daha katılarak hazırlanmış Dekoratif Metal Koleksiyonu’muzu sunuyoruz.

Altın, gümüş, bakır, krom vs. gibi değerli malzemelerden ilham alarak tasarlanan yeni seri; tam kaplama metalik görünümleri ve farklı dekor kombinleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Dekoratif Metal Kenarbantları, oryantalist-retro görünümleriyle geçmişin izini sürerken, avangart-modern çizgileriyle de şık tasarımların yaratılmasına olanak tanıyor.

Bu yeni koleksiyonda ahşabın sıcaklığı ile altının oryantalist zenginliği; salon ve yatak odası gibi mekanlarda ışıltılı tasarımlar yaratıyor.

Beyaz renkler ile  birlikte kullanılan altın aynanın avangart çizgisi mekanlara naif retro rüzgarları estiriyor. Koleksiyonda yer alan Doppia ve Trio kombinasyonları ise tasarım uzmanlarının yeni vazgeçilmezi.

Dekoratif Metal Kenarbantları  ile siz de mobilya uygulamalarınızda geçmiş ve geleceğin yansıması olan koleksiyonumuzu kullanarak fark yaratın.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Doğru Dekorasyon Öğeleri, Mutlu Yaşam Alanları
İLHAM KAYNAĞI
12 Ekim 2022

Doğru Dekorasyon Öğeleri, Mutlu Yaşam Alanları

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam