ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

ETKİNLİKLER
08 Kasım 2022
ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

EGGER Türkiye olarak Türkiye’nin pazar lideri markası ROMA Kenar Bantları ile sektörde ilklere imza atıyoruz! “Birlikte daha güçlü” sloganıyla 2018 yılında kurduğumuz ROMA Akademi eğitim programı ile Türkiye’nin dört bir yanında eğitimlere devam ediyoruz.

Sektörde fark yaratan çözüm odaklı yaklaşımımız doğrultusunda faaliyetlerine başladığımız ROMA Akademi isimli eğitim programımız ile iş ortaklarımızı güçlendiriyoruz. İlki 2018’de gerçekleştirilen ve iki yılda bir düzenlenen satış eğitimleri, 2022’de 3. etabı ile devam ediyor.

ROMA Akademi ile daha çevik ve dayanıklı satış ekipleri

Tüm dünyada yaşanan ekonomik ve teknolojik değişimler kapsamında bugün, yeni koşullara hiç olmadığı kadar hızlı şekilde adaptasyon gerekiyor. Hızlı değişimlere ek olarak, ekonomik istikrarsızlığın varlığı da çevik ve dayanıklı satış ekiplerine duyulan ihtiyacı artırıyor. EGGER Türkiye olarak, ROMA markamız ile bu belirsiz zamanlarda iş ortaklarımızı desteklemek üzere ROMA Akademi eğitim programına hız kesmeden devam ediyoruz.

ROMA Akademi, 2022’nin ilk yarısında İstanbul, Antalya, Bursa, Adana, Kayseri bölgelerinde gerçekleşen eğitimlerine, 2022’nin son çeyreğinde İstanbul, Kıbrıs, İzmir, Uşak ve Samsun’da devam edecek. İş ortaklarımızın satış temsilcilerinin katıldığı eğitimin sonunda, ekiplerin duygusal dayanıklılığının artması ile satış süreçlerindeki belirsizliği daha etkili şekilde yönetme ve sürdürülebilir satış oranlarına verimli bir katkıda bulunmasını bekliyoruz.

EGGER Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Vitali Behar, konuyla ilgili olarak “Sektörde bir ilk olan ROMA Akademi projemiz ile iş ortaklarımızın satış ekiplerinin demografik değişimler, yeni iş yapış modelleri, gelişen teknoloji ve ekonomik istikrarsızlık gibi dalgalanmalarda ayakta kalabilmesini destekliyoruz. Yeni dünyaya uyum sağlamak gerekliliğini gördük ve iş ortaklarımızın satış ekiplerini bu bağlamda desteklemek adına ROMA Akademi isimli eğitim programımızı kurguladık. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz nitelikli eğitimlerle, iş ortaklarımız profesyonel dünyada da yanlarında olduğumuzu ve birlikte bir güç oluşturduğumuzu biliyorlar. Bu gibi projeler bizim için oldukça değerli, zira bu sayede iş ortaklarımızla sık sık bir araya gelmenin mutluluğunu ve birlikte gelişiyor olduğumuzun farkındalığını yaşıyor; birlikte daha güçlü olduğumuzu ziyadesiyle hissedebiliyoruz.” dedi.

 

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

ROMA AKADEMİ – 3. ETAP Satış Eğitimleri
ETKİNLİKLER
08 Eylül 2022

ROMA AKADEMİ – 3. ETAP Satış Eğitimleri

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam