ROMA AKADEMİ – 3. ETAP Satış Eğitimleri

ETKİNLİKLER
08 Eylül 2022
ROMA AKADEMİ – 3. ETAP Satış Eğitimleri

Roma Ailesi olarak, “Birlikte daha güçlü” sloganıyla sektörde bir ilke imza atarak 2018 yılında Roma Akademi eğitim enstitüsünü kurduk. 

2018 ve 2020 yıllarında iş ortaklarımıza “Satışın Adımları ve Etkin Satış Görüşmesinin İncelikleri” ile “İleri Satış Teknikleri ve Yeni Yaklaşımlar” başlıkları ile profesyonel hayatlarına önemli katkılar sağlayan satış eğitimleri düzenledik.

İki yılda bir gerçekleştirdiğimiz satış eğitimlerinin bu yıl 3.Etabı ile devam ediyoruz. 

Covid-19 Pandemisi ile birlikte hayatlarımızda pek çok şey değişirken, yeni koşullara hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde adaptasyon gerekiyor. Hızlı değişimlere ek olarak gelişen ekonomik istikrarsızlık çevik ve dayanıklı satış ekiplerine duyulan ihtiyacı en üst seviyelere taşıdı. Biz de siz değerli iş ortaklarımızın bu belirsiz zamanlardaki becerilerini destekleyerek bir üst basamağa taşımak için yeni eğitim programımızla Roma Akademi'nin yeni etabıyla yanınızda olmaya devam ediyoruz.

Türkiye’nin 11 farkı ilinde yıl sonuna kadar 14 eğitim gerçekleştireceğiz. İş ortaklarımız ve çalışanları “Değişen Dünyada Satışa Odaklanma” eğitim programına katılarak mevcut bilgi birikimlerinin yanı sıra potansiyellerini keşfetme şansı yakalıyor. Eğitim sonunda, duygusal dayanıklılığınızı artırarak, satış süreçlerindeki belirsizliği daha etkili bir şekilde yönetecek böylelikle sürdürebilir satış oranlarına daha verimli bir şekilde ulaşabileceksiniz. 

Her grup için 1 gün sürecek eğitimin ardından, katılımcıların kariyerlerinde katkısı olacak sertifikalar elde edecekler.

Roma Akademi Broşürünü indirmek için tıklayın.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
ETKİNLİKLER
08 Kasım 2022

ROMA Akademi 2022 Yılı Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam