Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandık!

BİZDEN HABERLER
05 Nisan 2024
Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandık!

EGGER Türkiye olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesine dair 5746 sayılı kanunu çerçevesince, Sanayi Bakanlığı tarafından resmi olarak Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandığımızı mutlulukla bildirmek isteriz.

EGGER’de sürekli gelişim, her zaman EGGER stratejisinin bir parçası olmuştur. Avusturyalı EGGER Grup bünyesinde faaliyet gösteren Gebze tesisimizde, Ar-Ge çalışmalarımız başarılı çıktılar elde etmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, katma değeri yüksek ürünlerimiz ve uzman ekibimizin Ar-Ge çalışmaları neticesinde Sanayi Bakanlığı tarafından verilen Ar-Ge Merkezi unvanı ile yolumuza devam ediyoruz.

Enformasyonun hızlı aktığı ve teknolojinin sürekli gelişim içinde olduğu yoğun rekabet ortamında, hep bir adım önde olabilmenin yolunun yeni ürün ve teknolojiler geliştirmekten geçtiğini, bunun ise Ar-Ge çalışmaları ile mümkün olabileceğinin bilincindeyiz. Bu bağlamda gerek insan kaynağı gerekse teknolojik yatırımlarımız konusunda titiz davranarak Ar-Ge çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ar-Ge Merkezi unvanına hak kazanmamızı ise çalışmalarımızın somut bir çıktısı olarak görüyoruz.

EGGER Türkiye Teknik&Üretim Direktörü Ender Çelebi, konuyla ilgili olarak şu sözleri kaydetti: “EGGER Türkiye olarak büyük bir adım daha attık ve Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandık. Bu başarıyı, bize verilen bir unvanın ötesinde, inovasyon peşinde koştuğumuz bu uzun yolculukta mühim bir ilerleme olarak görüyoruz. Ar-Ge Merkezi’miz; malzeme, kimya, endüstri ve makine mühendisliği gibi farklı disiplinlerden gelen doktora, yüksek lisans ve lisans mezunları ile alanında uzmanlaşmış teknisyen ekibi bünyesinde  barındırıyor. Genç, dinamik ve her biri kendi alanında uzmanlaşmış kişilerden oluşan ekibimizi daha da genişletme hedefiyle, her bir üyenin günlük çalışmalarımıza getirdiği yenilikçi fikirler ve çeşitli perspektifler üzerine kurulu bir gelecek vizyonuna sahibiz. Ekibimizin büyümesi, bize sadece daha fazla fikir ve çözüm sunmakla kalmayacak, aynı zamanda Ar-Ge merkezimizin inovasyon ve araştırma kapasitesini de artıracaktır.

EGGER Türkiye olarak, sadece bugün için değil, yarınlar için de çalışıyoruz. Dünya değişirken, bu değişime sadece uyum sağlamak değil, ona yön vermek istiyoruz. Çevreye duyarlılık, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik bizim için son derece anlam içeren, her gün üzerine düşündüğümüz, tüm çalışmalarımızda somut bir şekilde hayata geçirdiğimiz değerlerdir.

Ar-Ge Merkezi’miz aracılığıyla, yenilikçi ve kaliteli ürünler sunma sözümüzü daha da güçlendirerek, müşterilerimize olan taahhüdümüzü bir kez daha pekiştiriyoruz. Daha yeşil, daha temiz ve daha sürdürülebilir bir gelecek arzusuyla çalışıyoruz. Sektördeki liderliğimizi bugün olduğu gibi yarın da korumak üzere çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte büyüyerek değer yaratan adımlar atmaya devam edeceğiz.”
 

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

ROMA’nın Gücü INTERMOB 2023’te!
BİZDEN HABERLER
18 Eylül 2023

ROMA’nın Gücü INTERMOB 2023’te!

Devamını Oku
Çevre Çalışmalarımızı ISO 14001 ile belgelendirdik
BİZDEN HABERLER
06 Ocak 2023

Çevre Çalışmalarımızı ISO 14001 ile belgelendirdik

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam