İhracatın Yıldızı Firmalar Arasında Yerimizi Aldık

BİZDEN HABERLER
04 Mart 2024
İhracatın Yıldızı Firmalar Arasında Yerimizi Aldık

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından düzenlenen 2023 İhracatın Yıldızları ödül töreninde kendi kategorimizde üçüncülük ödülüne hak kazandık.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (İKMİB) düzenlediği İhracatın Yıldızları Ödül Töreni, bu sene de ihracatın yıldızlarını bir araya getirdi. 22 Şubat 2024’te Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen törende, kimya ihracatı sektöründe 34 kategoride ilk 5’e giren 170 firma ödül almaya hak kazandı. Törene, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister ve ihracatın yıldızları olan firmaların temsilcileri katıldı.

Global bakış açımız ile ekonomiye katkıda bulunmaya devam ediyoruz

PVC, ABS ve PMMA kenar bantlarının tümünü tek çatı altında üreten dünyanın en büyük kenar bandı üretim tesisimiz ile Türkiye’de pazar lideri konumunu koruyoruz. 30 yıla yaklaşan sektör deneyimimizi dünyanın dört bir yanına ulaştırıyoruz.

Sahip olduğumuz global bakış açısı ve gelişim odaklı vizyonla yıllık ortalama 1.5 milyar metre kenar bandı üretiyor, üretimimizin %80’ini 80’den fazla ülkeye ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz.

EGGER Türkiye İhracat Müdürümüz Ergün Yüce, konuyla ilgili şu sözleri kaydetti: “Yüksek kalitede ürün sunmak konusundaki istikrarımızı ihracat alanında da koruyoruz. Ekip olarak uzun yıllara dayanan sektör tecrübemizi ve kalite odaklı kurum değerlerimizi benimseyerek hareket ediyoruz. Başarımızın sırrının burada saklı olduğuna inanıyorum. Uzmanlık, global güç ve kalite odaklı üretim anlayışımız birleştiğinde başarı kaçınılmaz hale geliyor. Bu başarıda, üretimden lojistiğe tüm birimlerimizde tutkuyla çalışan yetkin ekiplerimizin özverili çalışmaları ve takım ruhunun rolü büyük. Aldığımız bu ödül, emeklerimizin ve bizi biz yapan değerlerin somut bir göstergesi niteliği taşıyor. Sürekli gelişim arayışımız ve sektöre yön veren bakış açımızla bu ödüle layık görülmekten dolayı onur duyuyoruz.”

Yeni lojistik merkezimizin kapıları dünyaya açılıyor

23 milyon Euro yatırım değerine sahip lojistik merkezimiz ile tüm dünyaya daha hızlı hizmet vereceğiz. 23 milyon Euro değerindeki yatırımımız, servis performansımızı daha da artırarak ihracat başarılarımızı destekleyecek.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

EGGER Arama Kurtarma Ekibi Her Koşulda Yardıma Hazır!
BİZDEN HABERLER
16 Ocak 2024

EGGER Arama Kurtarma Ekibi Her Koşulda Yardıma Hazır!

Devamını Oku
İyilik İçin Emek Veren Kadın Lider
BİZDEN HABERLER
08 Mart 2023

İyilik İçin Emek Veren Kadın Lider

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam