Kalite Haftası’nı Coşkuyla Kutladık

BİZDEN HABERLER
13 Aralık 2023
Kalite Haftası’nı Coşkuyla Kutladık

Kenar bandında inovasyonun ve kalitenin sınırlarını zorladığımız EGGER Gebze üretim tesisimizde, 28-30 Kasım tarihleri arasında Kalite Haftası’nı keyifli etkinliklerle hep birlikte kutladık.

Kusursuzluk ve başarının, kalite vizyonumuzu benimseyerek tutkuyla çalışan çalışma arkadaşlarımız ile mümkün olduğunu biliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi; kalite algımız, eylemlerimizi şekillendiren temel değerlerimiz arasında yer alıyor. Kalite standartlarımızın, üretimden başlayarak müşteriye teslimata kadar tüm değer zinciri için geçerli olduğunun altını çiziyoruz.

28-30 Kasım tarihleri arasında, çalışanlarımıza unutulmaz deneyimler sunduğumuz Kalite Haftası etkinlikler serisinin sonuna geldik. İlgi çekici etkinlikler, yarışmalar ve sürpriz hediyelerin yer aldığı bu özel haftada, “kalite” kavramı üzerine bolca konuştuk. Kalite Haftası boyunca tüm katılımcılar, şirket kültürümüzün temelini oluşturan kaliteyi daha iyi anlama ve içselleştirme fırsatı buldular.

EGGER Gebze üretim tesisimizde, inovasyonun ve kalitenin sınırlarını birlikte zorlamaya devam ediyoruz! Tüm çalışma arkadaşlarımıza mükemmeliyeti hedefleyen kalite odaklı bir kültürü oluşturmaya dair katkılarından dolayı teşekkür ederiz…

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

İyilik İçin Emek Veren Kadın Lider
BİZDEN HABERLER
08 Mart 2023

İyilik İçin Emek Veren Kadın Lider

Devamını Oku
Koronavirüs Önlemleri ve İş Süreçlerimiz Hakkında Bilgilendirme
BİZDEN HABERLER
02 Ekim 2022

Koronavirüs Önlemleri ve İş Süreçlerimiz Hakkında Bilgilendirme

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam