Pantone 2023 Rengini Belirledi: Viva Magenta

BLOG
06 Aralık 2022
Pantone 2023 Rengini Belirledi: Viva Magenta

Pantone Renk Enstitüsü, her sene seçtiği renk koduyla moda, dekorasyon, kozmetik gibi farklı sektörlerde trendleri  etkilemeye devam ediyor.

Bu senenin rengi korkusuz ve cesur tanımıyla Viva Magenta oldu. “Welcome to the Magentaverse” (Magentaverse’e hoş geldiniz) sloganıyla duyurduğu renk, belli ki dijital dünyanın hayatlarımıza getirdiği yeni terimlere vurgu yapıyor ve dijital dünyaya ilişkin bir şeyler anlatmak istiyor. Pantone, bu rengi cesur, her şeyi kapsayan, birçok duyguyu içinde barındıran bir renk olarak konumlandırıyor. Dijitalleşen dünyanın günlük hayatlarımızın en büyük parçası haline gelmeye başladığı günümüzde, doğal olandan ilham aldıklarını açıklayan enstitü, kökleri ilkel olana dayanan Viva Magenta’nın doğanın güçlerini çağırdığını, güven ve bağlantıyı temsil ettiğini ifade ediyor.

Önümüzdeki yıl Viva Magenta ve tonlarını daha fazla tasarımda göreceğimizi tahmin edebiliriz. Mor, kırmızı ve pembenin göz alıcı bir birleşimi olan Viva Magenta ve tonlarının, yeni koleksiyonlarda dikkat çekecek bir palet oluşturacağı da bir gerçek.

Gelin dekorasyon dünyasında yılın renginin dinamik etkisine birlikte göz atalım.

Dekorasyonda Güçlü Bir Etki

Viva Magenta, gerçekten de birçok duyguyu içinde barındırıyor; güç, canlılık, cesaret, güven, sıcaklık, samimiyet… Bu duyguların tümü oldukça güçlü duygular. Dolayısıyla rengin kullanıldığı mekânda güçlü bir etkisi bırakması da kaçınılmaz oluyor.

Bir odada Viva Magenta’nın barındırdığı tonlar ile boyalı bir duvar veya bu tonlarda bir koltuk düşünün. Bu rengi taşıyan tek bir parça objenin kullanılması bile mekândaki tüm atmosferi tamamen değiştirecek ve dikkatleri üstüne çekecektir.

Bu denli güçlü bir rengi siz de dekorasyonun bir parçası yapmak ister misiniz?

Yılın rengi ile detaylarda fark yaratmak için ROMA Kenar Bandı Önerilerimizi Hemen İnceleyin !

Gül Kurusu

Hayal Pembe

Fuşya Ruj

Ahududu Pembesi

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Evde Enerji Tasarrufu İpuçları
BLOG
12 Ekim 2022

Evde Enerji Tasarrufu İpuçları

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam