“Dönüşüm” temamızla Intermob 2021’i geride bıraktık.

FUARLAR
07 Şubat 2022
“Dönüşüm” temamızla Intermob 2021’i geride bıraktık.

Roma Kenarbantları olarak, pandemi sebebiyle verdiğimiz 1 yıl aradan sonra “Dönüşüm” temamızla Intermob 2021 fuarında yer aldık. 9 - 13 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, yeni ürün ve dijital hizmetlerimizi sergilediğimiz ROMA standı çok sayıda yerli ve uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Mükemmel Uyum, Tasarımda Kontrast Çizgiler, High Gloss ve Super Matt, RomaDoor, Dekoratif Metal, Dijital Baskı kenarbantları ve Romabond Mobilya Tutkalları’nın sergilendiği stantımızda fuarın öne çıkan ürünleri Egger Feelwood yonga levhalar için geliştirilen ve yonga levhalarla mükemmel uyumlu kenarbantlarımız tm28 ve tm38 oldukça ilgi gördü.

Geçtiğimiz 2 yıl boyunca pandemiyle birlikte iş ve özel hayatlarımızda yaşadığımız değişimden ilham alarak oluşturduğumuz, geleceğe ve teknolojiye yönelmemizi, alışılagelmiş hayat şartlarımızdan uzaklaşmamızı sağlayan bu yeni düzende, “Dönüşüm” temamız özgün tasarımları, çağa ayak uydurmayı ve her şeyden önce iş ortaklarımızla birlikte ilerlemeyi vurguluyor.

5 gün süren fuarda 450’ye yakın ziyaretçi sayısıyla, beklediğimizden daha fazla ilgi görerek, heyecanlı bekleyişimizin karşılıklı olduğunu gördük. Satış ve Pazarlama Direktörümüz Vitali Behar; başarılı geçen fuar sürecini “Sektörün lider markası olarak, pandemi sebebiyle verdiğimiz 1 yıl aradan sonra büyük bir heyecanla katıldığımız Intermob fuarında beklediğimizin üzerinde ziyaretçi aldığımız için çok mutluyuz. Kenarbandı kullanımıyla ilgili ilham vermeyi hedeflediğimiz fuar alanında gördüğümüz yoğun ilgi, övgü dolu geri dönüşler ve gerçekleştirdiğimiz toplantılar bizleri fazlasıyla memnun etti.” sözleriyle değerlendirdi.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Kenar Bandında Lider Güç Olarak INTERMOB Fuarı’nda Yeni Ürün Ve Hizmetlerimizi Sergiledik
FUARLAR
12 Ekim 2023

Kenar Bandında Lider Güç Olarak INTERMOB Fuarı’nda Yeni Ürün Ve Hizmetlerimizi Sergiledik

Devamını Oku
INTERMOB 2022’de EGGER Gücü ile ROMA Rüzgarı
FUARLAR
04 Ekim 2022

INTERMOB 2022’de EGGER Gücü ile ROMA Rüzgarı

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam