Kenar Bandında Lider Güç Olarak INTERMOB Fuarı’nda Yeni Ürün Ve Hizmetlerimizi Sergiledik

FUARLAR
12 Ekim 2023
Kenar Bandında Lider Güç Olarak INTERMOB Fuarı’nda Yeni Ürün Ve Hizmetlerimizi Sergiledik

ROMA markası çatısında sunduğumuz ilham veren tasarım ve niteliklere sahip ürün portföyümüzün yanı sıra, sektöre hız kazandıran hizmet çözümlerimizi de INTERMOB Fuarı’nda ziyaretçilerimiz ile buluşturduk.

EGGER standında sadeliği yeniden tanımladık

INTERMOB Fuarı’nda, “sadelik” kavramı üzerinde durduğumuz bir stant tasarımı ile ziyaretçilerimizi ağırladık. ROMA Kenar Bantları ve ROMABOND tutkal markalarımızın geniş ürün yelpazesini, sadeliği yeniden tanımlayan ve adeta bir sanat galerisi hissi uyandıran standımızda sunduk.

Deneyim, uzmanlık, çeşitlilik ve estetik dolu tasarımlarımız büyük beğeni aldı

Dikkat çeken tasarımlarıyla farklı modüllerde ROMA Kenar Bantları’nın çeşitliliğine vurgu yaptığımız fuarda, mobilya tasarımını zenginleştiren koleksiyonlarımız dikkat çekti.

Standımız, bütünsel tasarımlara mükemmel uyumlu çözümler arayanların ilgi odağı oldu. Stantta gerçek ağaç dokusunu detaylarda hissetmek isteyenlerin tercihi Ahşap Kenar Bantları, dokunsal duyuları harekete geçiren Derin Gofrajlı Kenar Bantları, simli ve sedefli dokunuşlara olanak tanıyan Galaxy Kenar Bantları, yaşamın ışıltısını mekânlara taşıyan Metalik Kenar Bantları, hayallerin tasarımla buluşma adresi Tasarım Kenar Bantları, doğanın çarpıcı ve cesur yansımalarını taşıyan Taş & Mermer Kenar Bantları gibi eşsiz koleksiyonlarımızı etkili bir yaklaşımla sergiledik.

Deneyim, uzmanlık, çeşitlilik ve estetik dolu tasarımların büyük beğeni aldığı modüller ile ROMA Kenar Bantları markamız, kenar bandında lider güç olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kenar bandı sektörüne hız kazandıran güç

Global konjoktürde yaşanan çeşitli değişimler, yeni bakış açıları ve gereksinimlerin doğmasında da etkisini gösteriyor. Biz de ROMA markamız için geliştirdiğimiz hizmet çözümlerine de her geçen gün yenilerini ekliyoruz.

Kenar bandı tasarımına yenilikçi dokunuşlarıyla, detaylarda gizlenen estetiğe olan farkındalığı artıran ROMA Kenar Bantları markamız çerçevesinde sunduğumuz hizmet çözümleriyle iş ortaklarımızı da güçlendirmeye devam ediyoruz. Fuar boyunca 23 milyon Euro yatırımla sektöre kazandıran lojistik merkezinin değer yaratan özelliklerini müşterilerimize  aktarırken, dijital dönüşümün lider gücü vizyonu ile geliştirdiğimiz dijital fabrika turunun da tanıtımını gerçekleştirdik. Operasyonel mükemmelliğin şeffaflıkla sergilendiği dijital fabrika turu, sektörde bir ilk olmasıyla dikkat çekti.

“Kenar bandında lider güç olarak iş ortaklarımızı da güçlendirmeye devam edeceğiz.”

Pazarın ihtiyaçları doğrultusunda gelişim adımları attığımızı vurgulayan Satış ve Pazarlama Direktörümüz Vitali Behar, “Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri, pazarın gereksinimleri, sektörel dinamikler gibi farklı konuları geniş perspektifte değerlendirerek ürün ve hizmet çözümlerimizi sürekli yeniliyoruz. Her zaman altını çizdiğimiz gibi, ROMA Kenar Bantları ve ROMABOND tutkal markalarımızla salt yüksek standartlarda üretimimizle değil, hizmet anlayışımızla da kendimizi güncellemeye özen gösteriyoruz. Bu kapsamda dijital dönüşüm adımlarından birini daha hayata geçirdik ve EGGER Gebze Dijital Fabrika Turu’nu paydaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu sayede tüm iş ortaklarımız tasarımdan üretime, depolamadan lojistiğe tüm süreçlerimizi şeffaflıkla izleyebilecekler. 23 milyon Euro yatırım değerine sahip lojistik merkezin de faaliyete geçmesiyle sektöre hız kazandırmaya devam ediyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız ile iş ortaklarımız için değerli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çözümlerimizi anlatmakla kalmaksızın, hayata geçiriyor olmamız bizi lider güç konumuna getiren en önemli özelliklerimizden biri. Geliştirdiğimiz projelerle kenar bandında lider güç olarak iş ortaklarımızı da güçlendirmeye devam edeceğiz.”  dedi.
 

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

INTERMOB 2022’de EGGER Gücü ile ROMA Rüzgarı
FUARLAR
04 Ekim 2022

INTERMOB 2022’de EGGER Gücü ile ROMA Rüzgarı

Devamını Oku
“Dönüşüm” temamızla Intermob 2021’i geride bıraktık.
FUARLAR
07 Şubat 2022

“Dönüşüm” temamızla Intermob 2021’i geride bıraktık.

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam