ROMA’nın Gücü INTERMOB 2023’te!

BİZDEN HABERLER
18 Eylül 2023
ROMA’nın Gücü INTERMOB 2023’te!

EGGER Türkiye olarak kenar bandında lider güç olan ROMA markamızla bu yıl da INTERMOB Fuarı’nda yerimizi aldık. 30 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda, 8. Salon 823/A numaralı EGGER standında iş ortaklarımızla buluşmaya hazırız!

INTERMOB Fuarı’nda, ROMA markamızın mobilya endüstrisinin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan ürünlerini ve sektöre değer katan hizmetlerini görücüye çıkaracağız. 2023/24 Kartelası, Teknolojik Kenar Bantları, budaklı dekorlar, düz renkler, simli dekorlar, ROMABOND endüstriyel ve marangoz tutkalları gibi öne çıkan ürün kategorilerimizin yanı sıra yenilikçi yatırımlarımızı da beğeniye sunacağız.

Sadeliği yeniden tanımlayan stant tasarımı

Fuarda ROMA Kenar Bantları markamız ile “sadelik” kavramının altını çizeceğiz. Minimalist anlayışla tasarladığımız fuar standımızla INTERMOB Fuarı'nda sadeliği yeniden tanımlamaya hazırlanıyoruz. Sade kavramı, uzun süredir iç mekân tasarımında rol oynasa da “soğuk ve mesafeli” algısı uyandırıyor. Bu seneki fuar çizgimizde sadeliği yeniden tanımlayarak “doğal, sıcak ve işlevsel” kavramlarıyla bir araya getireceğiz.

Yeni yatırımlarımızı INTERMOB Fuarı’nda iş ortaklarımıza sunacağız

EGGER Türkiye olarak, ROMA markamız için geliştirdiğimiz hizmet çözümlerimizi de fuarda müşterilerimize sunacağız. İleri teknolojiye olan yatırımlarımız ile süreçlerimizi sürekli optimize ederek sektörün öncü gücü olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönem lanse ettiğimiz, Gebze fabrikasında inşaatına başladığımız lojistik merkezimizin değer yaratan özelliklerini fuarda müşterilerimiz ile paylaşacağız. Aynı zamanda sektörde dijital dönüşümün lider gücü vizyonu ile geliştirdiğimiz dijital fabrika turunu da iş ortaklarımızla buluşturacağız.

Kenar bandında lider güç olarak INTERMOB Fuarı’nda tüm iş ortaklarımızı standımıza bekliyoruz.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandık!
BİZDEN HABERLER
05 Nisan 2024

Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandık!

Devamını Oku
Çevre Çalışmalarımızı ISO 14001 ile belgelendirdik
BİZDEN HABERLER
06 Ocak 2023

Çevre Çalışmalarımızı ISO 14001 ile belgelendirdik

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam