Gebze’de 23 milyon Euro değerinde yeni lojistik merkezi yatırımı!

BİZDEN HABERLER
17 Kasım 2022
Gebze’de 23 milyon Euro değerinde yeni lojistik merkezi yatırımı!

Global konjonktürde yaşanan zorluklara rağmen, bulunduğumuz bölgelerde yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek EGGER olarak değer yaratmaya devam ediyoruz.

2021 yılında temellerini attığımız, 21.000 m2 kapalı alana sahip 3 katlı, 30 m yüksekliğindeki yeni kenar bandı lojistik merkezimizi 2023 yılının son çeyreğinde hayata geçirdik. İlave 200 yeni istihdam sağlaması planlanan 23 milyon Euro değerindeki bu yeni yatırımımız ile servis performansımızı artırmayı hedefliyoruz.

  • Yüksek performans

Uzman ekiplerimizin tasarladığı yeni yatırım sayesinde, mevcut durumda 10.000 palet hacimli stok kapasitemizi 20.000 palete yükselteceğiz. Yıllık 80.000 ton bitmiş ürün ve ham madde giriş-çıkışı  kapasitesine  sahip olması planlanan merkez ile çözüm ortağı yaklaşımımızı daha da yüksek bir performans ile sürdürmeye devam edeceğiz.

  • Operasyonel mükemmellik

Lojistik merkezi ile ana bina arasında kurulan konveyör köprü ile otomatik ham madde gönderimi ve bitmiş ürünün depoya transferi iş süreçlerini kolaylaştıracak.

VNA Truck (dar alanda istifleme makinesi) ile yarı otomatik depolama sistemi ve EWM (EGGER Warehouse Management) ile modern depo yönetimi hizmeti sayesinde de lojistik süreçlerinde hata payını minimize edeceğiz.

  • Önce iş güvenliği

Araç trafiğini ortadan kaldıracak bu uygulamanın tasarımı sırasında gerek boşaltma  ve yükleme gerekse depolama alanlarında öncelik, her zamanki gibi güvenli çalışma disiplini oldu.

Amerikan FM standardı yangın koruma sistemini kullanarak global standartlarda güvenlik gerekliliklerini yerine getireceğiz.

  • Doğaya saygılı yatırım

Lojistik merkezi, güneş enerjisinden yararlanarak kendi ihtiyaç duyduğu enerjinin tamamını üretecek ölçüde tasarlandı. Bunun yanı sıra yağmur suyunu toplayarak geri kazanımın projeye dahil edilmesi ile de sürdürülebilirlik ilkelerimizi koruyacağız.  

Lojistik merkezi ve ana bina arasında kurulacak köprü sayesinde araç kullanımından kaynaklanan karbon ayak izini  de elimine edeceğiz.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Kalite Haftası’nı Coşkuyla Kutladık
BİZDEN HABERLER
13 Aralık 2023

Kalite Haftası’nı Coşkuyla Kutladık

Devamını Oku
EGGER Türkiye: 2022 İhracatın Yıldızları Ödülü'nde 3.lük!
BİZDEN HABERLER
21 Haziran 2023

EGGER Türkiye: 2022 İhracatın Yıldızları Ödülü'nde 3.lük!

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam