EGGER İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na Kısa Bir Bakış

BİZDEN HABERLER
10 Mayıs 2024
EGGER İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na Kısa Bir Bakış

EGGER İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na Kısa Bir Bakış

EGGER’de çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığı en büyük önceliğimizdir. Bu nedenle, dünyadaki tüm EGGER tesislerinde yılın bir haftası boyunca İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna eğilir, ekiplerimizin her zaman güvende kalacağı bilgi ve araçlarla donatılmasını sağlarız.

Bu yıl da, Gebze tesisimizde EGGER Güvenlik Haftası’nı hep birlikte coşkuyla kutladık.

Kapsamlı programlarımız ile Güvenlik Haftası boyunca neler mi yaptık? Gelin birlikte hatırlayalım!

  • Gebze tesis yönetimimiz ile İş Sağlığı ve Güvenliği ekibimiz saha gezisi yaparak, Kudo kartları dağıtımı gerçekleştirdi.
  • Boğaziçi Üniversitesi Kandilli rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden deprem tırı getirilerek çalışanlarımız için deprem simülasyonları düzenlendi.
  • İş Sağlığı ve Güvenliği bilgi yarışması düzenlendi. Dörder kişiden oluşan beş grubun katılımı ile birlikte bilgilerimizi pekiştirdik.
  • Kahve ikram araçlarımızla keyifli molalar verdik.
  • Koruyucu ekipmanlarımızın üreticileri stantlar açtı ve çalışanlarımızla buluştu.
  • Ekipmanlara dair bilgilendirme eğitimleri üretici firmalar tarafından anlatılarak, çeşitli oyunlarla eğlenirken öğrendik.
  • Perküsyon atölyesinde eğlenceli zaman geçirerek günümüze neşe kattık. Bu atölye kapsamında, ekip çalışmasının önemi ve uyumuna değindik. “Birlikte güvenli çalışalım” mottosuyla, çalışanların iş güvenliği konusundaki farkındalıklarını güçlendirdik.
  • Orientiring Güvenlik Avı’nda beşer kişilik gruplarla üretim sahasında farklı alanlarda yer alan sorular cevaplandı. Zamanla yarışan gruplar, ipuçlarını takip ederek yarışmayı tamamladı. EGGER’de izlediğimiz 4 Altın Kural’ı etkinlik sonunda birlikte hatırladık.
  • Son olarak Drama Atölyesi ve VR Gözlük Uygulamaları gerçekleştirerek, güvenlik farkındalığının artmasını sağladık.
  • Hafta kapsamında çeşitli iş başı eğitimleri ve yangın eğitimleri verildi. Yangın ekibi olarak faaliyet gösteren Falckon firması, yangın ekipmanları tanıtımlarını gerçekleştirdi.
     

Tesisin farklı alanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği mottomuz olan Working Together Safely – Birlikte Güvenli Çalışalım dediğimiz görsel alanları oluşturularak, bu değerimizin her an anımsandığı bir EGGER Güvenlik Haftası’nı daha keyifle tamamladık.

Dolu dolu geçen bu hafta kapsamında tüm çalışma arkadaşlarımıza katılımları için teşekkür ederiz!

#BirlikteGüvenliÇalışalım

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

Çevre Çalışmalarımızı ISO 14001 ile belgelendirdik
BİZDEN HABERLER
06 Ocak 2023

Çevre Çalışmalarımızı ISO 14001 ile belgelendirdik

Devamını Oku
EGGER Türkiye: 2022 İhracatın Yıldızları Ödülü'nde 3.lük!
BİZDEN HABERLER
21 Haziran 2023

EGGER Türkiye: 2022 İhracatın Yıldızları Ödülü'nde 3.lük!

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam