ROMABOND Marangoz Tutkalları’nda Çılgın Fiyatlar

BİZDEN HABERLER
19 Şubat 2024
ROMABOND Marangoz Tutkalları’nda Çılgın Fiyatlar

Pratik ve profesyonel yapıştırma çözümlerinin adresi ROMABOND, marangoz tutkalları ürün grubunda gerçekleştirdiği kampanya dahilinde “Tutkalın Ustasından İşin Ustasına Çılgın Fiyatlar” mottosuyla raflarda yerini aldı.

26 yılı aşkın sektör tecrübesini, kaliteli ham madde ve sahip olduğu inovatif yaklaşımla sunduğu tüm ürünlerde bir araya getiren ROMABOND tutkal ailemiz, 50’ye yakın pratik ve profesyonel yapıştırma çözümünü portföyünde bulunduruyor. ROMABOND tutkal markamız ile EGGER Grup olarak sahip olduğumuz tüm bilgi birikimi ve tecrübeden faydalanarak sektörün ihtiyaçlarına yönelik en uygun yapıştırma çözümleri geliştiriyoruz.
 

ROMABOND Marangoz Tutkalları, geniş ürün portföyüyle mobilya, inşaat ve yapı sektörünün gerektirdiği ürün alternatiflerini kullanıcısı ile buluşturuyor. ROMABOND Marangoz Tutkalları, yüksek müşteri memnuniyeti hedefiyle her türlü iklim koşulunda en iyi sonucu verecek şekilde üretiliyor.
 

Marangoz tutkallarımızın sahip olduğu üstün kalite, yüksek performans ve çeşitliliğe olan talebe karşılık vererek büyük bir kampanya dönemi başlattık. Bu kampanya kapsamında “Tutkalın Ustasından İşin Ustasına Çılgın Fiyatlar” diyerek fiyat indirimi gerçekleştirdik. Şubat ortası itibariyle marangoz tutkalları ailemiz raflarda yeni fiyatlarıyla yerini aldı.
 

EGGER Türkiye Tutkal Ürün Müdürü Özgür Erarslan, konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Uzun yıllara dayanan sektör tecrübemiz ve kaliteli ham maddeyi inovatif yaklaşımla buluşturan ürünlerimizle pek çok yapıştırma çözümü sunuyoruz. Bu anlamda ‘tutkalın ustası’ ROMABOND markamız ile işinin ustası olan marangozlara seslenerek birlikte en iyi işi çıkarabiliriz diyoruz.  Yüksek seyreden enflasyon, değişken ham madde fiyatları ve jeopolitik krizler gibi gerekçelerle oldukça zorlu bir dönemden geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz bu dönemde kaliteden ödün vermeden sektörü güçlendiren ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyoruz. ROMABOND marangoz tutkallarımızın sunduğu çeşitlilik ve kaliteyi daha geniş kitlelere ulaştırmak, ürünlerimizi kolaylıkla erişilebilir kılmak gayesiyle heyecanlı bir kampanya dönemine adım attık.

Fırsatlardan yararlanmak için size en yakın bayimizi hemen bulun!

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

İyilik İçin Emek Veren Kadın Lider
BİZDEN HABERLER
08 Mart 2023

İyilik İçin Emek Veren Kadın Lider

Devamını Oku
Yarı Yıl Sonuçlarımız Açıklandı
BİZDEN HABERLER
31 Ocak 2023

Yarı Yıl Sonuçlarımız Açıklandı

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam